Преместване на мебели и багаж

2 Януари 2017г.
Преместване на мебели и багаж
Планирате преместване на вашите вещи в София или страната? При нас ще намерите точно това което търсите - закрити товарни бусове и камиончета с обем от 12 до 20 м3 идеални за превоз на мебели и багаж на къси и дълги разстояния. Нашият екип от опитни хамали ще ви помогне с разглобяването, опаковането и пренасянето на вашите мебели и дори ще ги сглоби при нанасянето в новото жилище и или офис.

С повече от 10 години опит "Транспортни услуги София" е предпочитана фирма за преместване на мебели и багаж със стотици доволни клиенти гласували за нас с парите си.

Това е така защото ние предлагаме изключително гъвкави варианти за превоз и преместване на имущество от всякакъв мащаб.
След кратка консултация по телефона с наш специалист, Вие ще получите оптималния ценови вариант на база вашите нужди, изисквания и бюджет.

Това което ни отличава от повечето фирми в бранша е, че можем да ви предложим:

Обикновена транспортна услуга за превоз на мебели, багаж, имущество - без хамали. В зависимост от количеството на багаж ще ви препоръчаме бус или камионче до 2 тона с подходящ обем оборудван с количка, притегателни колани и опитен шофьор, който ще ви помогне с подреждането и укрепването на вещите.

Преместване на вещи с 1 хамалин. В този случай шофьора ще ви помогне с товаренето и разтоварването на вашите мебели и багаж без значение от кой етаж ще се изнасят / нанасят при липса на асансьор.

Частично и цялостно преместване на имущество с 2-ма и повече хамали, разглобяване и опаковане на мебели. В зависимост от количеството на предметите и сложността на задачата, ние можем да ви предложим безплатен оглед на място или да ви изготвим оферта с крайна цена още по телефона.

Почасово заплащане за хамали и транспорт в рамките на София. Този вариант ви дава възможност да платите за времето при което ползвате услугата без да се ангажирате с твърда цена.

Ако решите да ползвате нашите услуги за преместване, ние няма да ви разочароваме. Напротив напълно ще оправдаем вашите очаквания по отношение на качество, бързина, коректност и цена за услугата от която се нуждаете. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg